AMATŐR TENISZ
Hazai amatőr tenisz versenyei, hírei, eredményei
www.amatortenisz.hu

Teniszütő és más teniszfelszerelés hirdetések

Ezen a honlapon hirdetheted teniszütődet és más felszerelésedet. Kategóriák: Feladok én is egy tenisz hirdetést

Head Wilson Babolat Dunlop Prince Yonex Tecnifibre Solinco Pro's Pro Lotto Slazenger Asics Hitec Adidas Nike MizunoMilyen teniszütőt érdemes vásárolnod?

Add le használt ütődet bizományba!
A megfelelő ütő kiválasztása döntő fontosságú játékod fejlődése szempontjából! Az ütő kiválasztásában ezernyi apró momentum játszik rendkívül fontos szerepet! Egy rosszul megválasztott ütő mozdulatodat nem jó irányba befolyásolhatja. Például ennek következtében tolni fogod a labdát, nem lesznek olyan lendületesek az ütéseid, ami késöbb teniszkönyök vagy egyéb más sérülések kialakulásához vezethet!

Tanácsok ütővásárlással kapcsolatban:

  • Testalkatodnak és játékstílusodnak megfelelő ütőt válasszál!
  • Amennyiben az ütő lecserélése után nem sokkal csuklodban, könyöködben, válladban, hátadon panaszokat érzel, akkor gondolkozz el rajta, meglehet a helytelen ütő választás ennek az oka.
  • Lehetőleg kérd ki az ütőválasztáshoz valóban értő szakember tanácsát, mivel ez egy roppant fontos választás, ami döntően befolyásolhatja a játékodat! A helytelen ütőválasztás következtében kialakult rossz mozdulatot borzasztoan nehéz késöbb kijavítani.
  • Ne az ütő márkája, színe, éppen ki teniszezik a tour-on ezzel az ütővel, indokok miatt válasszál ütőt. Nincs két egyforma teniszező!

www.teniszuto.hu